AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten yere inmek

Kahve falında gökten yere inmek

Kahve falında gökten yere inmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, elinin darda kalmayacağına, kısmetinin artacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına delalet eder.

Kahve falında gökten yere inmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınıza odaklanmalısınız.

Kahve falında gökten yere inmek gidilecek yönün belirleneceğine, azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten inmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında yere inmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünden yere inmek zorlukların günden güne artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında uçakla yere inmek işlerin yoluna gideceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçarak yere inmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerin dibine inmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir