AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin göğsüne yatmak

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yatmak

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yatmak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, asla yüksünmeyeceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yatmak gördüyseniz:

  • Problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller.

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yatmak düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin göğsünde yatmak bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin göğsüne yatmak sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine alamet eder.

Kahve falında göğsüne yatmak kendisi için yeni bir yol çizeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünde yatmak sıkıntılarının daha da artacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğse yatmak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine delalettir.

Kahve falında birinin göğsüne yatmak çektiği sıkıntıların son bulacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne yatmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir