AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünün olmadığını görmek

Kahve falında göğsünün olmadığını görmek

Kahve falında göğsünün olmadığını görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünün olmadığını gördüyseniz:

  • Uzun yolculuklara çıkabilirsiniz.

Kahve falında göğsünün olmadığını görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında arabanın yerinde olmadığını görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın bir bölümünün olmadığını görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, şartlarının da zenginleşeceğine işarettir.

Kahve falında birinin bacaklarının olmadığını görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği olmadığı halde bebek emzirmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, kısmetlerinin bol olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun olmadığını görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının parmaklarının olmadığını görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında bacaklarının olmadığını görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir