AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğe çıkmak

Kahve falında göğe çıkmak

Kahve falında göğe çıkmak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, dertlerinin sona ereceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında göğe çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda ya da işlerinizde ani gelişmeler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında göğe çıkmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına işaret eder.

Kahve falında göklere çıkmak bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, stresten uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörle göklere çıkmak maneviyatın da zenginleşeceğine, engel tanımayan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörle göğe çıkmak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, geçim derdinin olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenle göğe çıkmak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin göğsüne yatmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine işaret eder.

Kahve falında göğsünden süt aktığını görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında birinin göğsüne yattığını görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir