AnaSayfa / Genel / Kahve falında göklere çıkmak

Kahve falında göklere çıkmak

Kahve falında göklere çıkmak istenmeyen olayların olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında göklere çıkmak gördüyseniz:

  • Alışılmışın dışında öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında göğe çıkmak üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine işarettir.

Kahve falında merdivenle göğe çıkmak sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında asansörle göklere çıkmak alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine yorulur.

Kahve falında göklere çıkmak günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında asansörle göğe çıkmak durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, bir hastalığa maruz kalacağına işaret eder.

Kahve falında göğe bakmak yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki göğsünden bebek emzirmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına yorulur.

Kahve falında tek göğsünden süt gelmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir