AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle göğe çıkmak

Kahve falında asansörle göğe çıkmak

Kahve falında asansörle göğe çıkmak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asansörle göğe çıkmak gördüyseniz:

  • Romantizm veya sevgi temalı ilişkiler iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında asansörle göklere çıkmak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında asansörle göğe çıkmak zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, çarelere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında asansörle çok yükseklere çıkmak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörde inip çıkmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında asansörle bir yere çıkmak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asansör çıkmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle yanlış kata çıkmak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına delalettir.

Kahve falında asansörle yüksek binaya çıkmak devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir