AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenle göğe çıkmak

Kahve falında merdivenle göğe çıkmak

Kahve falında merdivenle göğe çıkmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenle göğe çıkmak gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz bazı tamirat ya da hazırlıklar sizi yorabilir.

Kahve falında merdivenle göğe çıkmak bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğe çıkan merdiven görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansörle göklere çıkmak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörle göğe çıkmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göklere çıkmak işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğe çıkmak ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenin tepesine çıkmak kendisini iyi hissetmeyeceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü merdiven çıkmak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, ters giden olayların düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir