AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin göğsüne yatmak

Kahve falında birinin göğsüne yatmak

Kahve falında birinin göğsüne yatmak yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin göğsüne yatmak gördüyseniz:

  • Gerekli desteği hemen göstererek birşeylerin oluşmasına katıda bulunun.

Kahve falında birinin göğsüne yatmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında göğse yatmak üzüleceğine ve hastalanacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yatmak ters giden durumların düzeltileceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin göğsüne yatmak büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünde yatmak gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne yatmak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin göğsünde yatmak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin göğsüne yatmak daha büyük işler için bir örnek olacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir