AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin göğsüne yattığını görmek

Kahve falında birinin göğsüne yattığını görmek

Kahve falında birinin göğsüne yattığını görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kazancın ikiye katlanacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına işarettir.

Kahve falında birinin göğsüne yattığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle kısa bir yol yapabilir veya seyahate çıkabilirsiniz.

Kahve falında birinin göğsüne yattığını görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını hastanede yatarken görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, hep yerinde sayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuluçkaya yatan hindi görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Kahve falında yatakta yattığı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, neşe içinde olacağına inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşıyla yattığını görmek fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yat satın almak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yatarak yemek yemek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine işarettir.

Kahve falında birini yatakta yatarken görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, çok büyük borçlar alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir