AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle göklere çıkmak

Kahve falında asansörle göklere çıkmak

Kahve falında asansörle göklere çıkmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörle göklere çıkmak gördüyseniz:

  • Daha dikkatli hareket etmeli, gerçekleri göründüğü veya aktarıldığı gibi değil, olduğu şekilde görmek için gayret sarf etmelisiniz.

Kahve falında asansörle göklere çıkmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına inanılır.

Kahve falında asansörle göğe çıkmak küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, yeni bir ortama gireceğine rivayet eder.

Kahve falında asansörde inip çıkmak aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında asansörle yükseklere çıkmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörle yüksek binaya çıkmak yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, kazançsız işler peşinde olmaya inanılır.

Kahve falında asansörle hızla yukarı çıkmak zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında asansöre binip yukarı çıkmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansörle çıkmak inmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir