AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbekten iğne vurulmak

Kahve falında göbekten iğne vurulmak

Kahve falında göbekten iğne vurulmak planların istediği gibi gitmeyeceğine, nazara geleceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına alamet eder.

Kahve falında göbekten iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan bahanelerden uzak durmalısınız.

Kahve falında göbekten iğne vurulmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında göbekten iğne olmak çok yorulacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına delalet eder.

Kahve falında göbeğinden vurulduğunu görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına yorulur.

Kahve falında göbekten vurulmak düşmanlarını kaybetmeye, hasret ve özlem gidereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topuğundan iğne vurulmak bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının iğne vurulduğunu görmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacaktan iğne vurulmak alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın delalet eder.

Kahve falında kasıktan iğne vurulmak eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir