AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbekten vurulmak

Kahve falında göbekten vurulmak

Kahve falında göbekten vurulmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, gelişim içine gireceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine alamet eder.

Kahve falında göbekten vurulmak gördüyseniz:

  • Sizden beklenenleri yerine getirmek adına duygularınızı bastırmanız gerekebilir.

Kahve falında göbekten vurulmak çok kötü günler yaşayacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında göbeğinden vurulduğunu görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında göbekten iğne vurulmak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek göbeği bağlamak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında göbek bağı kesmek ailesini de mutlu edeceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin göbeğini kesmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göbeğinde yara görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kazancın artmasına işaret eder.

Kahve falında göbeğinden kan aktığını görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, günahlarından tövbe etmeye delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir