AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının iğne vurulduğunu görmek

Kahve falında başkasının iğne vurulduğunu görmek

Kahve falında başkasının iğne vurulduğunu görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının iğne vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bir kimse hakkında olumlu ya da olumsuz hemen karara varmamalısınız.

Kahve falında hastanede iğne vurulmak her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında boğazdan iğne vurulmak yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine işarettir.

Kahve falında göbekten iğne vurulmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmaktan iğne vurulmak moralinin, keyfinin kaçacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına inanılır.

Kahve falında dişe iğne vurulmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak parmağından iğne vurulmak kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, anne baba duası alınacağına delalettir.

Kahve falında göğsünden iğne vurulmak dertlerin ve sorunların biteceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında başından iğne vurulmak zararların telafi edileceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir