AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbeğinden vurulduğunu görmek

Kahve falında göbeğinden vurulduğunu görmek

Kahve falında göbeğinden vurulduğunu görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, kötü sözler duyacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göbeğinden vurulduğunu gördüyseniz:

  • Güçlü enerjileri doğru kullanmalısınız.

Kahve falında göbeğinden vurulduğunu görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına rivayet eder.

Kahve falında göbekten vurulmak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında göbekten iğne vurulmak çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göbeğinde yazı görmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına delalettir.

Kahve falında bebek göbeği bağlamak fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine tabir olunur.

Kahve falında göbek deliğinden kan geldiğini görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbeğin kıllandığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına alamet eder.

Kahve falında göbek atmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir