AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuğundan iğne vurulmak

Kahve falında topuğundan iğne vurulmak

Kahve falında topuğundan iğne vurulmak ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, bir şeyden zarar görmeye, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında topuğundan iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri zorlamanız durumunda gelebilecek sert tepkiler sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında topuktan iğne vurulmak kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında topuğundan iğne vurulmak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında topuktan iğne olmak kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında topuğuna iğne battığını görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında topuktan iğne çıkarmak borç batağına düşeceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında topuğundan silahla vurulmak geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topuktan vurulmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine alamet eder.

Kahve falında topuğundan vurulduğunu görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir