AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasıktan iğne vurulmak

Kahve falında kasıktan iğne vurulmak

Kahve falında kasıktan iğne vurulmak adım atarken çok zorlanacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, kısmetinin kapanacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kasıktan iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri halletme biçimlerini anlamaya çalışmanız yeni yetenekler edinmenizi veya kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kasıktan iğne vurulmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasıktan yaralanmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına alamet eder.

Kahve falında kasık kılı yolmak öfkeli hareketlerde bulunacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına rivayet eder.

Kahve falında kasık traş etmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasık bölgesinde kıl görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kasık biti görmek kazancının günden güne azalacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında kasık traşı olmak doğru bir karar verileceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kasıklarda kıl görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir