AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbekten iğne olmak

Kahve falında göbekten iğne olmak

Kahve falında göbekten iğne olmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında göbekten iğne olmak gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı endişeleriniz varsa, daha esnek düşünmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında göbekten iğne vurulmak iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında göbekten iğne olmak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzu göbeği topladığını görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kıllı göbek görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına tabir olunur.

Kahve falında göbek açık görmek hayallerinin peşinden gideceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin göbek kordonunu görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbek bağını kesmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, iyi bir patron olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göbek yapmak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir