AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaktan iğne vurulmak

Kahve falında bacaktan iğne vurulmak

Kahve falında bacaktan iğne vurulmak yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, bazı kayıplar olabileceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, bereket ve huzur geleceğine alamet eder.

Kahve falında bacaktan iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında bacağına iğne vurulmak söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bacaktan iğne vurulmak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine delalet eder.

Kahve falında bacaktan iğne vurulduğunu görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafadan iğne vurulmak bir sebeple ortaklığın bozulacağına, kimden akıl soracağına delalettir.

Kahve falında dişine iğne vurulmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ayak parmağından iğne vurulmak haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğazdan iğne vurulmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına iğne vurulduğunu görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir