AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbeğini açık görmek

Kahve falında göbeğini açık görmek

Kahve falında göbeğini açık görmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, azalacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, makam ve rızık sağlayacağına inanılır.

Kahve falında göbeğini açık gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası size zarar verebilir.

Kahve falında açık göbek görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göbek açık görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında göbeğini açık görmek rütbesinin artacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin göbek bağını görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında göbek bağının kesildiğini görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin aksamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şiş göbek görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göbekten su geldiğini görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında göbek atan kadın görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir