AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin göbek bağını görmek

Kahve falında bebeğin göbek bağını görmek

Kahve falında bebeğin göbek bağını görmek kısmetinin hep açık olacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, huzurlu hissedileceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin göbek bağını gördüyseniz:

  • Rekabet ortamlarına girmeniz gerekebilir.

Kahve falında bebeğin göbek bağını görmek maddi anlamda rahatlamaya, hayallerinin gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında erkek bebeğin göbek bağını görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin göbek bağını kesmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin göbek bağını bağlamak çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında göbek bağının kesildiğini görmek bolluk ve bereket geçireceğine, yakın akrabadan gelecek habere inanılır.

Kahve falında kendi göbek bağını görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalettir.

Kahve falında göbek bağını kesmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm bağından üzüm toplamak ekmek ve dünya malı alacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir