AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbek bağının kesildiğini görmek

Kahve falında göbek bağının kesildiğini görmek

Kahve falında göbek bağının kesildiğini görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine yorulur.

Kahve falında göbek bağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Davet veya teklifleri ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında göbek bağının kesildiğini görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin göbek bağını kesmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında göbek bağını kesmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye delalet eder.

Kahve falında erkek bebeğin göbek bağını görmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğin göbek bağını bağlamak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi göbek bağını görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin göbek bağını görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına işaret eder.

Kahve falında üzüm bağından üzüm toplamak melanetli olayların arka arkaya geleceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir