AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiş göbek görmek

Kahve falında şiş göbek görmek

Kahve falında şiş göbek görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şiş göbek gördüyseniz:

  • Özel evraklarınıza düzen getirmeniz karlı değişimlerin yolunu açabilir.

Kahve falında şişmiş göbek görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında göbeğinin şiştiğini görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına işarettir.

Kahve falında göbeği şiş görmek işlerin düzgün gideceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şiş göbek görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, endişelerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında açık göbek görmek fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında göbeğinde yazı görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin göbeğini görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında göbeğinin büyüdüğünü görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir