AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık göbek görmek

Kahve falında açık göbek görmek

Kahve falında açık göbek görmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, hayırlı haberler duyacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, kazancının yerine gelmesine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında açık göbek gördüyseniz:

  • Yakın bir zamanda çok önemli bir görüşme yapmanız olasıdır.

Kahve falında göbek açık görmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açık göbek görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, bedeninin şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında göbeğini açık görmek yuva kuracağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göbek kordonu kesmek dedikoduya, alım gücünde yükselme olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göbek bağı kesmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, dünyasının iyileşmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında göbek bağının kesildiğini görmek alanında marka bir isim olacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel göbek görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbek bağını kesmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir