AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbekten su geldiğini görmek

Kahve falında göbekten su geldiğini görmek

Kahve falında göbekten su geldiğini görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbekten su geldiğini gördüyseniz:

  • Sakin kalmakta fayda var.

Kahve falında göbekten su geldiğini görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında göbeğinden kan geldiğini görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında göbek deliğinden kan geldiğini görmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına alamet eder.

Kahve falında göbekten kan geldiğini görmek ileri gideceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamilelik suyunun geldiğini görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, işlerin daha kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında doğum suyunun geldiğini görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına yorulur.

Kahve falında suyunun geldiğini görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında memeden su geldiğini görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir