AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbek açık görmek

Kahve falında göbek açık görmek

Kahve falında göbek açık görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, yuva kuracağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, kendinden emin adımlar atacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göbek açık gördüyseniz:

  • Başkalarının hayatınızda yapabileceği değişiklikleri hafife almamanız gerekiyor.

Kahve falında açık göbek görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında göbek açık görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında göbeğini açık görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine inanılır.

Kahve falında bebek göbek bağı görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında göbek kaşımak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında kuzu göbeği toplamak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında göbek bağının kesildiğini görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin göbek bağını bağlamak başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir