AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbek atan kadın görmek

Kahve falında göbek atan kadın görmek

Kahve falında göbek atan kadın görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına işarettir.

Kahve falında göbek atan kadın gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen yakınlarınızı ikna için daha yaratıcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında göbek atan kadın görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine yorulur.

Kahve falında hamile kadın göbeği görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında göbekli kadın görmek birikim yapacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına inanılır.

Kahve falında ata binmiş kadın görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, ortaklıkların bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahkaha atan kadın görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ata binen kadın görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çığlık atan kadın görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, düzenin kurulacağına delalet eder.

Kahve falında bebek göbek kordonu görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir