AnaSayfa / Genel / Kahve falında gidenin arkasından su dökmek

Kahve falında gidenin arkasından su dökmek

Kahve falında gidenin arkasından su dökmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gidenin arkasından su dökmek gördüyseniz:

  • Olayların gerçek sebeplerini araştırıp, tam bir çözüm yolu bulmanız gerekiyor.

Kahve falında gidenin arkasından su dökmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin arkasından su dökmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında arkasından su dökmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında askere gidenin arkasından ağlamak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin arkasından gitmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkaya bakmadan gitmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkasından gitmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine yorulur.

Kahve falında arkasını dönüp gitmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir