AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkasından gitmek

Kahve falında arkasından gitmek

Kahve falında arkasından gitmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkasından gitmek gördüyseniz:

  • Belli borçlarınızı ödemenize faydası olacağını düşünerek bir yatırımınıza para harcayabilirsiniz.

Kahve falında arkaya bakmadan gitmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasından gitmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin arkasından gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanın arkasından gitmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına delalettir.

Kahve falında askere gidenin arkasından ağlamak böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin arkasından gitmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine işaret eder.

Kahve falında arkasından gitmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında arkayı dönüp gitmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir