AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkasından su dökmek

Kahve falında arkasından su dökmek

Kahve falında arkasından su dökmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, suç işleyeceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, kimseyle konuşmaz olacağına delalettir.

Kahve falında arkasından su dökmek gördüyseniz:

  • Hassas davranmanız durumunda bazı ilişkilerinizi güçlendirme fırsatı doğabilir.

Kahve falında arkasından su dökmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin arkasından su dökmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, kalbini tekrar hayata açacağına işaret eder.

Kahve falında gidenin arkasından su dökmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına yorulur.

Kahve falında cenazeye su dökmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına delalet eder.

Kahve falında vücuda su dökmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğuk su dökmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, daha geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılana su dökmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında ölünün üstüne su dökmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir