AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere gidenin arkasından ağlamak

Kahve falında askere gidenin arkasından ağlamak

Kahve falında askere gidenin arkasından ağlamak yeni bir ev alınacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, bereketli ve hayırlı olacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında askere gidenin arkasından ağlamak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan veya sizi rahatsız edebilecek kişi ya da ortamlardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında askere gidenin arkasından ağlamak bol muhabbette olacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında gidenin arkasından ağlamak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında giden birinin arkasından ağlamak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında askere gidene ağlamak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında askere gitmek ağlamak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, yaşamının uzun olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin arkasından ağlamak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında şehidin arkasından ağlamak keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, hayatının daha kolay olacağına delalettir.

Kahve falında bir ölünün arkasından ağlamak yaraların merheminin bulunulacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir