AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin arkasından su dökmek

Kahve falında birinin arkasından su dökmek

Kahve falında birinin arkasından su dökmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, gönlünün ferahlayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin arkasından su dökmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgiler duygusal anlamda sizi yorabilir.

Kahve falında gidenin arkasından su dökmek kazancının azalacağına, nice noksanlık içinde olduğuna rivayet eder.

Kahve falında arkasından su dökmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında birinin arkasından su dökmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına inanılır.

Kahve falında küçük su dökmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında üzerine meyve suyu dökmek çok büyük mutluluk duyacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin üzerine su dökmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine işarettir.

Kahve falında yanan sobaya su dökmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapıya su dökmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir