AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkasını dönüp gitmek

Kahve falında arkasını dönüp gitmek

Kahve falında arkasını dönüp gitmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında arkasını dönüp gitmek gördüyseniz:

  • Belli konulara sabit fikirli yaklaşmanın ya da ısrarcı olmanın faydasını görmeniz zor olabilir.

Kahve falında arkaya bakmadan gitmek huzursuz olacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin arkasından gitmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında arabayla arka arka gitmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ölen kişinin arkasından gitmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkayı dönüp gitmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenazenin arkasından gitmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birinin arkasından gitmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine işarettir.

Kahve falında arkasından gitmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, engel tanımayan biri olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir