AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin arkasından gitmek

Kahve falında birinin arkasından gitmek

Kahve falında birinin arkasından gitmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına yorulur.

Kahve falında birinin arkasından gitmek gördüyseniz:

  • Çevrenizi düzenlemek ya da bazı planlarınızı uygulamaya koymak için neler yapabileceğinize odaklanabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin arkasından gitmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında arkaya bakmadan gitmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, sevgi göreceğine rivayet eder.

Kahve falında arkasına bakmadan gitmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, hakkıyla kazanca işarettir.

Kahve falında ölen birinin arkasından gitmek inancının eksileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenazenin arkasından gitmek evlat sahibi olunacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında arabayla arka arka gitmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin arkasından gitmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkasını dönüp gitmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir