AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkaya bakmadan gitmek

Kahve falında arkaya bakmadan gitmek

Kahve falında arkaya bakmadan gitmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkaya bakmadan gitmek gördüyseniz:

  • Daha az denemiş yollar deneyebilirsiniz.

Kahve falında arkasını dönüp gitmek onlar sayesinde kalkınacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkasına bakmadan gitmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkayı dönüp gitmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinin arkasından gitmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkasından gitmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, düşmanlarımızı alt etmeye inanılır.

Kahve falında gidenin arkasından su dökmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, paraya ve mala kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında gidenin arkasından ağlamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin arkasından gitmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir