AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyikle konuşmak

Kahve falında geyikle konuşmak

Kahve falında geyikle konuşmak iyi zamanlar geçireceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında geyikle konuşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıklarını yakınen takip etmelisiniz.

Kahve falında geyikle konuşmak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında geyik avladığını görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ala geyik görmek büyük bir adım atılacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında geyik kovaladığını görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geyik kafası görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koşan geyik görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Kahve falında tek boynuzlu geyik görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah geyik görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir