AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah geyik görmek

Kahve falında siyah geyik görmek

Kahve falında siyah geyik görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah geyik gördüyseniz:

  • Duygusal davranmanız ya da ortaya çıkan duygular nedeniyle garip bir durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında siyah geyik görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geyiğe binmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geyikle uçmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında küçük geyik görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzen geyik görmek malına gelecek zarara, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine inanılır.

Kahve falında ormanda geyik görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında geyik avlamak elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında geyik öpmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir