AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik kafası görmek

Kahve falında geyik kafası görmek

Kahve falında geyik kafası görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, amaçlarına nail olacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, işlerinin tutacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında geyik kafası gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkilenebilir onların sizi yönlendirmesine izin verebilirsiniz.Bu durum yeteri kadar iyi bir değerlendirme yapamazsanız size zarar verebilir.

Kahve falında geyik kafası görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru geyik görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında küçük geyik görmek dünya malı elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ormanda geyik görmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geyik böceği görmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işaret eder.

Kahve falında geyik kovalamak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geyikle konuşmak rütbe alacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına alamet eder.

Kahve falında geyik ölüsü görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir