AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek boynuzlu geyik görmek

Kahve falında tek boynuzlu geyik görmek

Kahve falında tek boynuzlu geyik görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına tabir olunur.

Kahve falında tek boynuzlu geyik gördüyseniz:

  • Ev içinde bir çok olumsuz konuşmalar geçebilir, ebeveynleriniz ya da aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Kahve falında tek boynuzlu geyik görmek dualarının kabul olacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük boynuzlu geyik görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine yorulur.

Kahve falında boynuzsuz geyik görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, yaklaşan güzel günlere işaret etmektedir.

Kahve falında boynuzlu geyik görmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında geyik boynuzu görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında boynuzu kırık geyik görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tek boynuzlu koç görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tek boynuzlu öküz görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir