AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşan geyik görmek

Kahve falında koşan geyik görmek

Kahve falında koşan geyik görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, yükünün azalacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, gidilecek yönün belirleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koşan geyik gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren konulardaki belirsizlikler bazı noktalarda değişiklik yapılması gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında koşan geyik görmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, iş sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında ölü geyik görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine alamet eder.

Kahve falında geyiğin doğurduğunu görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük geyik görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, huzurunun eski haline döneceğine işarettir.

Kahve falında yavru geyik görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş geyik eti yemek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek geyik görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında geyik eti yemek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir