AnaSayfa / Genel / Kahve falında ala geyik görmek

Kahve falında ala geyik görmek

Kahve falında ala geyik görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, geçim derdinin sona ereceğine, kişinin içinin daralacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında ala geyik gördüyseniz:

  • Gerçekleri anlatarak veya doğruları dile getirerek sizin için önemli kişileri etkileme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında ala geyik görmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, daha güçlü hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parasını alamamak isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde nefes alabilmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ala suresi okumak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abdest alamamak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında suda nefes alamamak fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soluk alamamak kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, hayırlı bir eşe alamet eder.

Kahve falında maaş alamamak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir