AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik kovaladığını görmek

Kahve falında geyik kovaladığını görmek

Kahve falında geyik kovaladığını görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, amaçlardan sapmaya, emeklerinin karşılığını alacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında geyik kovaladığını gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.İnsanlarla sürtüşme meylindesiniz.

Kahve falında geyik kovalamak insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında geyik kovaladığını görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine alamet eder.

Kahve falında hasta geyik görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geyiğe binmek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına delalet eder.

Kahve falında geyikle uçmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geyik avlamak muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında geyik sütü içmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde geyik görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir