AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik tutmak

Kahve falında geyik tutmak

Kahve falında geyik tutmak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında geyik tutmak gördüyseniz:

  • Entellektüel meraklar içerisindesiniz.

Kahve falında geyik tutmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde geyik görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına yorulur.

Kahve falında geyikle konuşmak onları gücendireceğine ve çok kıracağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine işarettir.

Kahve falında geyik beslemek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek geyik görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına yorulur.

Kahve falında geyik boynuzu görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta geyik görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında geyik öldürmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, afiyette olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir