AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta geyik görmek

Kahve falında hasta geyik görmek

Kahve falında hasta geyik görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, hayırlı adımlar atılacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta geyik gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atmanız, yanlış anlaşılmanız veya kararsız kalmanız planlarınızı bozabilir.

Kahve falında hasta geyik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geyiğe binmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geyik pişirmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geyik heykeli görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında geyikle konuşmak aksiliklerin ortadan kalkacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında geyik sesi duymak yalnız kalınacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile geyik görmek kötü günlerinin biteceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geyik ve aslan görmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir