AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek geyik görmek

Kahve falında erkek geyik görmek

Kahve falında erkek geyik görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında erkek geyik gördüyseniz:

  • Fikirleriniz genellikle uygulanabilir şeyler olmakla birlikte bazıları da sizi bloke edebilir.

Kahve falında erkek geyik görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında kanatlı geyik görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında geyikler görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, sorunların bir bir çözüleceğine yorulur.

Kahve falında geyiğin doğurduğunu görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine alamet eder.

Kahve falında büyük boynuzlu geyik görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve falında geyik görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, düşmanların barışacağına tabir olunur.

Kahve falında geyik avladığını görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Kahve falında geyik avlamak azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir