AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik beslemek

Kahve falında geyik beslemek

Kahve falında geyik beslemek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında geyik beslemek gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat etmeniz durumunda olumlu anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında geyik beslemek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, günah işleyeceğine delalettir.

Kahve falında yabani geyik görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane geyik görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan geyik görmek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, içinin huzurla dolacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş geyik eti yemek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize işarettir.

Kahve falında ölmüş geyik görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına delalettir.

Kahve falında geyik sütü içmek iş hayatında zarar edileceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geyik başı görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir