AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik boynuzu görmek

Kahve falında geyik boynuzu görmek

Kahve falında geyik boynuzu görmek mirasa, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında geyik boynuzu gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem vermenin önemli karşılıkları olabilir.

Kahve falında tek boynuzlu geyik görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında geyik boynuzu görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuzlu geyik görmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında boynuzu kırık geyik görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında boynuzsuz geyik görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında büyük boynuzlu geyik görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geyik eti görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında siyah geyik görmek her zaman kötülük için çalışacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir