AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik öldürmek

Kahve falında geyik öldürmek

Kahve falında geyik öldürmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında geyik öldürmek gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizdeki kişilere karşı bazı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında geyiğin öldüğünü görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında geyik öldüğünü görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geyik öldürmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geyik avladığını görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geyikle konuşmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, işlerin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında geyikten kaçmak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde geyik görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında geyik boynuzu görmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, zor bir durumda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir