AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik kovalamak

Kahve falında geyik kovalamak

Kahve falında geyik kovalamak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geyik kovalamak gördüyseniz:

  • Yaşanan bir dolu aksilik, iletişime veya elektroniğe bağlı problemler veya unutkanlıklar geride kalıyor.

Kahve falında geyik kovaladığını görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geyik kovalamak doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ormanda geyik görmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabani geyik görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında geyik pişirmek yeni işlere gireceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geyik yediğini görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde geyik görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında geyik eti görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir