AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyiğe binmek

Kahve falında geyiğe binmek

Kahve falında geyiğe binmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, elinin sıkışacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında geyiğe binmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular tekrar hassaslaşabilir.

Kahve falında geyiğe binmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında geyik binmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında geyik görmek işini en iyi şekilde yapacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş geyik görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında geyik heykeli görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına işarettir.

Kahve falında geyik yediğini görmek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geyik boynuzu görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına yorulur.

Kahve falında geyik kafası görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir