AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik sütü içmek

Kahve falında geyik sütü içmek

Kahve falında geyik sütü içmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, umduğunu bulamayacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geyik sütü içmek gördüyseniz:

  • Zorlayıcı görüşmelerden kaçınmalısınız.

Kahve falında geyik sütü içmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında ölünün elinden süt içmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın sütü içmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan sütü içmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında domuz sütü içmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında soğuk süt içmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zehirli süt içmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hazır süt içmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir